suricates

suricates

dilluns, 13 d’abril del 2020

TERCER TRIMESTRE

Bon dia a tothom!

Comencem una nova setmana amb aquest dilluns de pasqua, esperem que els vostres padrins i padrines us facin arribar les  tan desitjades mones, encara que aquest any hagi de ser de manera virtual!


Vet aquí una mancança tecnològica eh!!! Una mona virtual no es pot degustar... què hi farem!!!




A partir de demà comencem un nou trimestre, com sabeu haurem de fer-ho de manera telemàtica fins que s'acabi el confinament, per tant el bloc  tornarà a ser la nostra principal èina de treball i contacte.

Seguirem amb el treball per matèries i dies de les últimes setmanes. Cada dia trobareu les publicacions de les assignatures, a cada una trobareu diferents tasques, a grans trets seguirem aquests criteris:

TASCA 1: estarà adaptada als diferents nivells i serà avaluable, les haureu d'enviar per mail als diferents mestres en diferents formats, cada vegada us ho concretarem.

Important: Quan envieu els correus a l'ASSUMPTE poseu el vostre NOM i la MATÈRIA.

TASCA 2: Aquesta us proposarà alguna ampliació, sabem que teniu molt afany d'aprendre i segur que us engrescarà molt fer-la, també la podreu enviar per mail, serà un plus en la vostra avaluació.

TASCA 3: Aquesta serà sempre una proposta més lúdica i en formats diversos, ens fareu arribar les vostres aportacions a través dels comentaris al bloc, ens permetrà fer un seguiment i afavorir les interaccions entre vosaltres, serà molt positiu el fet de seguir compartint i creixent junts.

Potser no sempre hi haurà el mateix nombre de tasques ni en totes les matèries, però sí us ha de quedar clara aquesta estructura, tenint ben present sempre que el que és segur és que la primera sempre s'ha de fer i enviar al mestre corresponent en el termini màxim d'una setmana!

Tenim moltes ganes de començar de nou, us hem preparat noves propostes per seguir desenvolupant les competències d'aprendre a aprendre i hàbits d'estudi, autonomia i responsabilitat, segur que tot aquest temps amb l'aprenentatge en línia, la vostra competència digital també millorarà molt.

Per fer les tasques podreu utilitzar diferents materials i formats, estaria bé que intentéssiu anar practicant amb algunes aplicacions, us suggerim les següents, és totalment voluntari fer-les servir, però en el futur us seran molt útils, la primera d'elles és el Bubble i la segona és Slides. La primera serveix per fer mapes conceptuals, us enllacem un document on explica com fer-la servir. La segona serveix per fer presentacions online, és com un Powerpoint online i molt senzill.


BUBBLE

SLIDES


Com sabeu, també cada setmana tindreu un espai, de matí i/o de tarda, per poder-nos trobar per videoconferència, teniu als links de la dreta el tutorial del Meet i els links per unir-vos a les reunions, quines ganes de veure-us les cares que tenim!!

Recordeu instal•lar el complement grid view, així podreu veure a tothom a la pantalla!         

Per normativa, no es poden fer fotografies,  ni gravacions d'imatges ni de so d'aquestes videoconferències. 

                

Esperem que tot plegat ens resulti ben profitós!!! I sobretot no oblideu mai que estem sempre al vostre costat, per adreçar-nos preguntes, per explicar-nos com esteu, com us sentiu... en tot allò que us puguem ajudar així ho farem!!!!

Us estimem moltíssim!!! 💓💓💓
Carles i Noelia

14 comentaris:

  1. Bon día Noelia , no saben veure l,enllaç pero demà.Només veiem els tutoriales. Feliç día de la mona

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, a la dreta, als enllaços hi ha una gifs amb el nom de Carles i Noelia, prement-los us porta a la reunió de Meet. Noelia

      Elimina
  2. Quin es el pin per entrr al Meet?????
    🤔🤔
    Júlia Daví Vilar

    ResponElimina
  3. unna pregunta quin es el pin del meet???
    Julia Davi Vilar

    ResponElimina
    Respostes
    1. Has de mirar els links de la dreta, hi ha un nino que diu Noelia, has de clicar sobre la imatge. Noelia

      Elimina
    2. hola Noelia, ho tenim instal.lat al mobil i ens demana codi de reunio. Ens el pots donar??? merci

      Elimina
  4. Hola Noelia tinc problemas per conectarme. Em diu que el dispositiu no es compatible. En post passar el link per mirar de conectarme des del hunts.

    ResponElimina
  5. I Noelia si vas al dijous serà la mateixa contrasenya???
    RECORDS A TOTS I A TOTES

    ResponElimina